top of page

Familierecht advocaat Den Haag

Recht met mappen

Zoekt u een familierecht advocaat in Den Haag? Dan bent u bij Advocatenkantoor A.F. Mandos aan het juiste adres. Het familierecht gaat over familiekwesties. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de juridische zaken waarmee u te maken krijgt als u gaat scheiden van uw partner. Het familierecht kan echter ook gaan over ouderlijk gezag of bijvoorbeeld het adopteren van een kind. U schakelt dus niet alleen een advocaat in als u van een strafbaar feit verdacht wordt.

kantoor.jpg

Is een familierecht advocaat in Den Haag noodzakelijk?

Vaak zal u een advocaat moeten inschakelen als u met het familierecht te maken krijgt. Dat geldt bijvoorbeeld wanneer u een echtscheiding gepland heeft of wanneer er discussie ontstaat over de omgangsregeling met uw kind. Wilt u uw voornaam wijzigen of bijvoorbeeld het vaderschap ontkennen? Ook dan zal u een advocaat moeten inschakelen.

 

In sommige gevallen heeft u geen advocaat nodig. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf afspraken maken over de hoogte van de kinderalimentatie of de momenten van omgang. Toch is het vaak handig om u te laten adviseren voordat u zomaar iets op papier zet.

Een goede advocaat die u bijstaat

Familierechtelijke geschillen gaan vaak met veel emoties gepaard. Wellicht dat een advocaat inschakelen het laatste is waar u aan wilt denken. Mr. A.F. Mandos probeert echter goed naar u te luisteren, met uw gevoelens rekening te houden en u zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Advocatenkantoor A.F. Mandos heeft als advocatenkantoor in Den Haag veel ervaring met het familierecht. Het is uitermate goed in staat om u bij te staan.

Wat kan het kantoor voor u betekenen?

Bent u benieuwd naar wat het kantoor voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag waarom u een goede familierecht advocaat in Den Haag nodig heeft en wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast is ons advocatenkantoor ook gespecialiseerd op andere rechtsgebieden. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor zaken met betrekking tot het strafrecht of het erfrecht. Ook als u verdacht wordt van een strafbaar feit, bent u bij ons dus aan het juiste adres. 

 

Kiest u voor Advocatenkantoor A.F. Mandos, dan kiest u voor een familierecht advocaat met veel ervaring. De kans dat de zaak voordelig voor u afloopt is zo een stuk groter. Mr A.F. Mandos zorgt er namelijk voor dat u gehoord wordt.

bottom of page