top of page

Advocatenkantoor Den Haag

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Den Haag met een advocaat die u kundig kan bijstaan? Dan bent u bij Advocatenkantoor A.F. Mandos op het juiste adres.

 

Het kantoor heeft zich gespecialiseerd op verschillende rechtsgebieden. Zo kan het u onder andere van dienst zijn als u een juridische kwestie heeft met betrekking tot het familierecht, het erfrecht of het strafrecht. Het kantoor helpt volwassenen en jeugdigen.

mappenmethand.jpg

Een advocatenkantoor in Den Haag voor strafrechtprocedures

Zodra u het idee heeft dat u verdacht wordt van een strafbaar feit, of op een andere wijze betrokken raakt bij een strafrechtelijk onderzoek kunt u het best zo snel mogelijk een advocaat inschakelen.

 

Voorstelbaar is dat u geinformeerd wil worden over wat er allemaal te gebeuren staat. Maar opsporingsdiensten willen ook informatie van u. Het is dan slim om het nodige eerst voor te bespreken met een advocaat. Deze kan ook met u mee naar een verhoor.

Belangrijk is dat u zich bewust bent dat alles wat u zegt tegen u kan worden gebruikt. Houdt u er ook rekening mee dat u meestal niet weet wanneer een onderzoek start of eindigt. Dit betekent dat u vaak een informatie achterstand heeft, dat media kunnen worden afgeluisterd, en dat u vaak op een later moment met nieuwe informatie en zelfs vervolging kan worden geconfronteerd.

Mappen op elkaar

Het kantoor is ook gespecialiseerd in familierecht en in het erfrecht

Niet alleen houdt Advocatenkantoor A.F. Mandos zich als advocatenkantoor in Den Haag bezig met het strafrecht, maar ook is het ook gespecialiseerd in het familierecht en het erfrecht. Dat betekent dat het u ook kan ondersteunen bij juridische kwesties met betrekking tot echtscheidingen, adopties, het ontbinden van geregistreerd partnerschap en conflicten over een erfenis.

 

Bent u benieuwd of en hoe het kantoor u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan contact op met dit advocatenkantoor in Den Haag. Het kantoor legt u graag uit hoe mr A.F. Mandos u als advocaat kan bijstaan. Het is belangrijk dat u vertrouwen in uw advocaat heeft. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u beoordelen of u de perfecte advocaat heeft gevonden voor uw zaak.

bottom of page