top of page

Advocatenkantoor A.F. Mandos

"Meneer Mandos is een top advocaat, die erg gericht te werk gaat en al meer dan 10 jaar ervaring heeft in zijn branche."

(Google Review - 19/2/2019)

Medewerkers

mr A.F. (Toon) Mandos, advocaat

"In het strafrecht is een vrijspraak vanzelfsprekend erg prettig, maar daar waar dit geen optie is, zit eer in het kunnen bespreken van de consequenties van keuzes (al dan niet in het kader van de verdediging) en het daarbij behalen van een zo goed mogelijk resultaat.

In het personen- en familierecht blijft doorgaans verlies niet beperkt tot één procespartij. Voldoening zit in de mogelijkheid een cliënt handvatten te geven om dit verlies klein te houden en daar waar mogelijk over de situatie heen te tillen.

In deze werkgebieden betekent het voor mij erg veel om daadwerkelijk iets voor een cliënt te kunnen betekenen, en daarbij blijft het bij voorkeur niet beperkt tot een juridisch resultaat."  

augustus 2021

mr A.F. Mandos is - voor zover andere verplichtingen dit toestaan - rechtstreeks te bereiken op 06 412 69 411.

Alessandra Dhooge, MBO-stagiaire

"Ik ben 23 jaar oud en studeer aan het ROC Midden Nederland. Ik loop op dit moment één jaar stage en heb het echt naar mijn zin! Toon Mandos staat altijd klaar om zijn stagiaires te helpen en nieuwe kennis mee te geven. Tijdens de stageperiode mag ik mee naar zittingen, wat ik heel leuk vind. Ik kan van dichtbij zien wat een advocaat, rechter, officier van justitie en een griffier precies doen. De stage helpt mij om na het mbo de juiste vervolgopleiding te kiezen. De advocaat geeft mij de vrijheid om mij binnen zijn rechtswereld te ontwikkelen en vaardigheden toe te passen."

februari 2020

Carmen Lemmen, MBO-stagiaire

"Mijn naam is Carmen Lemmen en ik ben 20 jaar. Ik doe de opleiding Juridisch Administratie Dienstverlener op het MboRijnland in Leiden. Stage lopen bij advocaat Mandos, raad ik zeker aan, omdat je als stagiaire goed wordt begeleid en opgeleid. Daarbij past de advocaat zijn vaardigheden goed toe, zodat zijn stagiaires een goede kijk heeft op zijn advocatenleven. Dit vind ik zelf heel erg fijn, zo weet ik hoe een advocatenkantoor in elkaar zit."

september 2021

Mw Lemmen bemant de (mobiele) klantendesk van Advocatenkantoor A.F. Mandos en is bereikbaar via 06 838 92 655.

Resumé
mr A.F. Mandos

Links

Toon Mandos studeerde af in oktober 2006 aan de Universiteit Leiden. Hij was een van de laatste studenten die de rechtenstudie "oude stijl" afrondde, met als differentiatiefasen Strafrecht, Civiel recht en Staats- en Bestuursrecht.

 

In 2008 startte mr Mandos in de advocatuur hetgeen werd bekrachtigd met een beëdiging op 9 januari 2009.

Sinds 1 november 2009 is Toon Mandos zelfstandig ondernemer. 

Mr. Mandos is opgegroeid in België en behaalde daar zijn VWO-diploma. Hij is het kind van een Chinees-Indische moeder en een Nederlandse vader, en spreekt vloeiend Engels en Frans. Inmiddels woont de advocaat bijna 25 jaar in Den Haag.

Toon Mandos besteedt zijn weinige vrije tijd aan zijn twee honden, salsa (dansen) en zijn vriendenkring.

 

Haagse Wetswinkel

mr A.F. Mandos is nabespreekadvocaat van de Haagse Wetswinkel en helpt de studenten bij het geven van kundig juridisch advies

Nederlandse Juristen-Vereniging

mr A.F. Mandos is lid sinds 2008

Het Juridisch Loket

mr A.F. Mandos doet mee aan het verwijsarrangement voor strafzaken, personen- en familierechtelijke zaken, erfrecht en WSNP-geschillen (hoger beroep)

bottom of page