top of page

Strafrecht advocaat Den Haag

Bent u verdachte van een strafbaar feit? Dan is het belangrijk dat u vertegenwoordigd wordt door een goede advocaat. Bij Advocatenkantoor A.F. Mandos vindt u een advocaat in Den Haag die u kan helpen als u in een strafrechtelijke procedure terechtkomt. Het kantoor focust zich ook op jeugdstrafrecht. De strafrechtadvocaat in Den Haag kan u gedurende de volledige strafrechtprocedure bijstaan.

Strafrecht afbeelding

Waarom heeft u een strafrecht advocaat in Den Haag nodig?

Het strafrecht maakt deel uit van het publiekrecht en bij een strafrechtzaak is ook de overheid betrokken. Wanneer u verdacht wordt van een strafbaar feit, is het prettig als u wordt bijgestaan door een advocaat. Een strafrechtprocedure bestaat uit verschillende fases. In eerste instantie zal u als verdachte worden aangemerkt. Zodra u als verdachte bent aangemerkt kan men u verhoren en eventueel in hechtenis nemen. Op het moment dat u verdachte bent en woonachtig bent in de regio Den Haag is het handig om een strafrecht advocaat in Den Haag in te schakelen. De advocaat kan bijstaan tijdens de verhoren en proberen goede manieren te vinden om te bewijzen dat u onschuldig bent of een minder zware straf verdient.

Het kantoor staat u tijdens ieder onderdeel van de strafrechtprocedure bij

Kiest u mr A.F. Mandos als strafrecht advocaat in Den Haag, dan zal hij u tijdens ieder onderdeel van de strafrechtprocedure bijstaan. Als burger heeft u waarschijnlijk niet de juridische kennis om de juiste keuzes te maken tijdens bijvoorbeeld een verhoor. We raden u als strafrecht advocaat in Den Haag aan om direct een advocaat in te schakelen zodra u als verdachte bent aangemerkt. De politie zal proberen uw relatie met een strafbaar feit proberen vast te stellen. Daarbij is belangrijk dat u op de juiste momenten goede dingen zegt en andere momenten zwijgt. Alles wat u zegt kan tegen u gebruikt worden. Daarom is het prettig als u een advocaat aan uw zijde heeft.

Recht met mappen.jpg

Niet alleen gespecialiseerd in het strafrecht

Bij Advocatenkantoor A.F. Mandos is er veel ervaring op het gebied van het strafrecht en het jeugdstrafrecht. U kunt het kantoor echter ook inschakelen als familierecht advocaat in Den Haag of als bijvoorbeeld erfrecht advocaat in Den Haag. Bent u benieuwd naar wat mr A.F. Mandos voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op. Het kantoor legt u graag uit hoe u als advocaat kan worden bijstaan en hoe het te werk gaat.

bottom of page